Voor steeds meer vrouwen geldt dat ze op een bepaald ogenblik de keuze maken om een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn uit te laten voeren. Wanneer er een dergelijke ingreep wordt uitgevoerd zal je kunnen vaststellen dat er sprake zal zijn van een aanzienlijk betere verhouding tussen de binnenste- evenals de buitenste schaamlippen. Voor heel wat dames geldt dat ze worden geconfronteerd met schaamlippen die te groot zijn. Dit kan heel wat ongemakken met zich meebrengen. Deze ongemakken kunnen zich niet alleen laten gelden tijdens het vrijen, maar ook wanneer er bijvoorbeeld bepaalde sporten worden beoefend. Ben jij ook één van de vele vrouwen die wordt geconfronteerd met te grote schaamlippen en wil je daar graag wat aan doen? Dan is het zeker interessant om het laten uitvoeren van een schaamlipcorrectie te overwegen.

Hoe kan een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn worden uitgevoerd?

Het eerste wat je zeker moet weten is dat er in de praktijk een onderscheid wordt gemaakt tussen het uitvoeren van een schaamlipcorrecte bij de buitenste en bij de binnenste schaamlippen. De buitenste schaamlippen zijn de behaarde exemplaren die samen met de binnenste schaamlippen verantwoordelijk zijn voor het beschermen van de vagina. Voor de buitenste schaamlippen geldt dat ze vergroot kunnen zijn als gevolg van de aanwezigheid van een overschot van huid of vet. Bovendien is het zo dat schaamlippen ook na een aanzienlijk gewichtsverlies rimpeliger of slapper kunnen worden. Dit is ook een fenomeen dat we vaak zien optreden na afloop van een zwangerschap. Voor menig aantal vrouwen geldt ook dat ze van mening zijn dat te grote buitenste schaamlippen ontsieren. Er kan bovendien ook sprake zijn van fysieke overlast. Door het laten uitvoeren van een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn is het mogelijk om deze problemen in de kern aan te pakken.

Een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn kan zeker niet alleen maar interessant zijn voor wat het verhelpen van problemen met de buitenste schaamlippen betreft. Ook de binnenste schaamlippen kunnen in de praktijk zorgen voor de nodige overlast. Voor bepaalde vrouwen geldt namelijk dat deze binnenste schaamlippen uitzonderlijk ver uitsteken. Dit kan bijvoorbeeld het gevolg zijn van de manier waarop deze schaamlippen zich tijdens de puberteit hebben ontwikkeld. Ook na afloop van een bevalling is het bijvoorbeeld mogelijk dat de schaamlippen aan de binnenkant groter zullen worden. Op deze manier worden ze niet langer beschermd door de buitenste exemplaren wat voor heel wat problemen en overlast kan zorgen. Het laten uitvoeren van een schaamlipcorrectie zal ook in deze situatie de problemen die zich stellen meteen kunnen oplossen.

Waar rekening mee houden na afloop van de ingreep?

Heb jij er ook voor gekozen om een schaamlipcorrectie Leidsche Rijn uit te laten voeren? Dan zal je ook na afloop van de ingreep nog met een aantal zaken rekening willen houden. Meteen na de ingreep zullen de schaamlippen wellicht gezwollen zijn en pijnlijk aanvoelen. De inname van pijnstillers kan ervoor zorgen dat de overlast kan worden beperkt. Goed koelen om het uur elke tien minuten gedurende de eerste twee à drie dagen kan de overlast eveneens stevig beperken. Na ongeveer één à twee weken zullen de klachten meer dan waarschijnlijk zijn afgenomen. Let op, het wordt aangeraden om tijdens de eerste zes weken na afloop van de ingreep niet te sporten, niet te vrijen en al helemaal geen zware lichamelijke arbeid te verrichten. Het eindresultaat zal uiteindelijk tussen de drie en zes maanden na de ingreep zichtbaar zijn.

Over de auteur

Gerelateerde berichten