Botox is een natuurlijk eiwit dat in de basis giftig is, maar door sterke verdunning toch prima te gebruiken is. In ons land wordt het cosmetisch toegepast, soms echter wordt het ook op medische gronden toegepast om bijvoorbeeld als iemand knarsetandt of te kampen heeft met migraine. Lees hier meer over botox Rotterdam.

Botox werd voorheen vooral ingezet als medicijn

Ook bij Botox Rotterdam weet men dat botox voorheen als medicijn gebruikt werd. Gaandeweg echter, werd het steeds meer cosmetisch gebruikt. Botox Rotterdam kun je op verschillende manieren in het gezicht injecteren. Door het injecteren kun je rimpels in je gezicht verminderen, het zijn vaak fronsrimpels en kraaienpootjes. Met botox kan ook iets aan hangende mondhoeken gedaan worden. In de medische toepassing wordt botox vooral gebruikt om de kauwspier te laten ontspannen, zoals het ook gebruikt wordt als mensen te maken hebben met overmatige transpiratie. Botox is ondertussen niet meer gevaarlijk. Er is de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan en het gebruik is ook bij Botox Rotterdam veilig.

Het gebruik van botox is niet leeftijdsafhankelijk

Botox is wat betreft het gebruik niet leeftijdsafhankelijk. Het is wel een persoonlijke zaak. Vind je dat je te veel rimpels hebt, dan maak je gewoon een afspraak. In alle gevallen zal eerst een gesprek plaatsvinden en worden ook foto’s gemaakt van de situatie vooraf. Tijdens het gesprek met de specialisten van Botox Rotterdam kun je alles vragen. Naar aanleiding van jouw wensen en de situatie wordt vervolgens een behandelplan opgesteld.

Botox Rotterdam: het resultaat is snel zichtbaar

Botox Rotterdam werkt eveneens met fillers. Beide producten hebben een tijdelijke werking, waarbij je met botox rekening moet houden met een werking tussen de vier en de zes maanden. Wat dat betreft zit je wel aan botox vast als je eenmaal begonnen bent en wil je het resultaat houden. Dat resultaat is overigens al heel erg snel zichtbaar. Soms al na een dag. De behandeling op zich duurt kort, voor je het weet is de juiste hoeveelheid op de juiste plek geïnjecteerd.

Ook mannen weten botox op waarde te schatten tegenwoordig

De verschillende botox behandelingen die tegenwoordig door Botox Rotterdam aangeboden worden, zijn al lang niet meer alleen voor alleen de BN’ers. Wat dat betreft is de drempel veel lager geworden. Dat geldt ook voor botox gebruik onder mannen. Ook zij weten botox steeds meer op waarde te schatten. Botox is zoals gesteld een natuurlijk eiwit, geproduceerd door bepaalde bacteriën in het lichaam. Het is in staat spieren te verlammen. Spieren verslappen en rimpels worden zo gladgestreken. De spier zal zich na enige tijd weer herstellen, vanwege dus de tijdelijke werking van botox. Botox kan veilig gebruikt worden, mits je kiest voor de professional uiteraard. Botox Rotterdam is zo’n specialist. Maak een afspraak, laat je bijpraten en ga het traject in. Het resultaat is verbluffend en snel zichtbaar. Wel is het zaak het goed bij te houden, al zal de professional uit Rotterdam je daar aan helpen herinneren. Overigens zijn cosmetische behandelingen voor eigen rekening, er geldt geen dekking vanuit de zorgverzekering.

Over de auteur

Gerelateerde berichten