De premie voor de zorgverzekering van Zilveren Kruis wordt verlaagd voor 2014. De premie voor de basisverzekering daalt in 2014 met ruim 7,5% naar € 99,95 per maand. In 2013 was de premie van de basisverzekering € 108,25 per maand.

Olivier Gerrits, directeur Zilveren Kruis: “Door scherpe afspraken te maken met zorgaanbieders over kwaliteit en prijs en een verlaging van de medicijnprijzen kunnen we de jaarlijkse stijging van de zorgkosten toch opvangen. We kunnen de premie laten dalen met bijna € 100,-.”

Veel keuze
De premies van de tandartsverzekeringen stijgen niet. De aanvullende verzekeringen stijgen met gemiddeld 2%. “Er is veel keuze voor de soort basisverzekering, aanvullende pakketten en extra services. Het is goed als mensen ieder jaar controleren of hun verzekering nog past bij hun persoonlijke situatie.”

Service
Zilveren Kruis helpt u met raad en daad bij uw zorgvragen. Bijvoorbeeld met gratis Zorgboeken. Of via persoonlijke zorgbemiddelaars. Zij zorgen dat u sneller wordt geholpen als er een wachtlijst is. Ook kunnen zij, als u eenaanvullende verzekering hebt, Best Doctors inschakelen. Dit is een wereldwijd netwerk van duizenden topspecialisten, verkozen door hun eigen collega’s als beste op hun vakgebied. Extra kennis dus, die heel waardevol voor klanten kan zijn waardoor ze beter kunnen kiezen.

Zorgverzekeringen vergelijken
Vergelijk de premie van Zilveren Kruis met andere zorgverzekeringen om te kijken of hun pakket het beste past bij uw wensen. Ga hier naar onze online vergelijker van zorgverzekeringen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten