360 ° reiniging met ultrasone

De ultrasone tandenreiniger zorgt voor een 360 ° reiniging van de mond. Deze elektrische tandenreiniger krijgt steeds meer bekendheid onder voornamelijk de jongeren. Dit, vanwege het gemak dat het met zich meebrengt. Het is een perfect passende tandenborstel, die je tanden geheel omsluiten bij de reiniging. De ultrasone tandenreiniger plaats je simpelweg, met de daartoe speciale tandpasta, in de mond en hij doet zijn werk. Terwijl het de tanden reinigt, kun je onder de douche of de kleren in de was doen. Vervaardigd in een U-vorm, zorgt deze ultrasone tandenborstel voor de 360 ° reiniging van de mond. Het reinigt de mond automatisch in 1 keer. Deze 3 standen elektrische tandenreinigers zijn te verkrijgen in diverse formaten voor zowel jong en oud. Ben je niet zeker welke ultrasone tandenreiniger precies past in je mond en/of geschikt is voor je tanden? Vraag de tandarts of mondhygiënist om gericht advies. Voor de grondige reiniging van de mond is het van belang dat je de juiste pasvorm gebruikt.

Over de Ultrasone tandenreiniger 

Ultrasone tandenreiniger is bekend om de blu-ray whitening. Ze zijn te herkennen aan het blauw licht, dat meteen aangaat, zodra het apparaat start met het reinigingsproces in de mond. Deze ultrasone tandenreiniger verwijdert effectief voedselresten tussen de tanden, tandsteen en tandplak. Het zorgt voor een verrassend schone en frisse mond. Het gaat veilig te werk en beschermt je tandvlees bij het reinigen. Deze elektrische tanden reinigingsset werkt alleen op tanden of harde voorwerpen en stopt meteen met trillen als het in contact komt met het tandvlees. Het voorkomt dus beschadiging van het tandvlees. 

Gemaakt van kwalitatief veilige siliconen

De ultrasone tandenreiniger is gemaakt van kwalitatief veilig siliconen materiaal en is voorzien van de ABS-opzetborstel.  Door de IPX7 waterdichte behuizing, kun je hem gewoon wassen en hergebruiken, net als bij de standaard tandenborstel. Deze ultrasone tandenborstels zijn voorzien van een drie standen optionele functie. Op basis van je tanden en tandvlees, kies je de passende functie. Wil je krachtig poetsen? Kies dan voor de optie: krachtige poetsmodus. Voor het reinigen van de tanden, kies je voor de comfortabele modus. En de massagemethode is geschikt voor tandvleesmassage en de whitening-modus voor het bleken van tanden. 

Tandarts Mondain
Kruisweg 616
2132 CH Hoofddorp

Over de auteur

Gerelateerde berichten